Vastuukouluttajat

Petri Korhonen ja Mikko Savolainen toimivat vastuukouluttajina ja vetävät suurimman osan kursseista itsenäisesti tai yhteistyössä. Joillakin kursseilla saataa luennoida myös vierailevia alan ammattikouluttajia. Kaikki kouluttajat ovat osaavat esittää asiat mielenkiintoisesti ja tyhjentävästi. Kurssimme ovat aina mielenkiintoisia kurssikoosta riippumatta.

Petri Korhonen

Petri on koulutukseltaan vientiasentaja, insinööri, opettaja sekä näyttötutkintomestari (NTM). Hän on tehnyt haalarihommia saneeraustyömailla ja teollisuudessa 15 vuotta.

Lisäksi Petri on tehnyt uraa yli 15 vuotta, toimien työmailla valvojana, projektipäällikkönä, kouluttajana kolmessa koulutuskuntayhtymässä sekä yksityisenä asbesti-, home-, ja turvallisuuskouluttajana.

Matkapäiviä Petrille tulee vuodessa n. 200 joista neljäsosa on ulkomaankeikkoja.

Ota yhteyttä

Puh. 050 581 2193

petri.korhonen@asbestijahome.fi

Mikko Savolainen

Mikko on koulutukseltaan upseeri (majuri evp) ja työsuojelupäällikkö. Puolustushallinnossa tehtäviin huoltoupseerina lukeutui lukuisia kiinteistöjen haitta-ainetutkimuksia ja saneerausten johto/valvontatehtäviä.

Nykyisin Mikko toimii yksityisenä asbesti-, home-ja työsuojelukouluttajana.

Ota yhteyttä

Puh. 040 573 0923

mikko.savolainen@asbestijahome.fi

Yrityksestä

Asbesti- ja homekoulutukset Oy on Korhosen ja savolaisen yhdessä luoma organisaatio, joka syntyi yritysten, yhteisöjen ja yksityisten tarpeesta saada lisää tietoa ja koulutusta asbestista ja homekohteista. Yhtiö järjestää avoimia koulutuksia ympäri maata ja useita useita tilaskursseja ulkomailla joka vuosi. Tervetuloa mielenkiintoisille ja hyödyllisille kursseille!